Informatie

Doel

Het doel van ons optreden is de zon te laten schijnen, plezier en vrolijkheid te brengen, herinneringen op te roepen en samen met ons publiek een gezellige tijd te beleven.

Onze doelgroep

Zorginstellingen. Ouderen en senioren. Opvrolijken van koffieochtenden en buurthuis bijeenkomsten.

Duur optreden

Het live optreden duurt 2 x 45 minuten met een pauze tussen de sets.

In overleg zijn aanpassingen mogelijk, zoals een optreden van 3 x 30 minuten met 2 x een korte pauze tussen de sets.

Kosten

Vanaf 220 €

Onze optredens concentreren zich in de wijde omgeving van Ede. Binnen een straal van 15 kilometer vanaf Ede berekenen we geen reiskosten.

Moeten we meer dan 15 km vanaf Ede reizen, dan worden hiervoor reiskosten in rekening gebracht. De kilometervergoeding is € 0,22 per kilometer. Het gebied waarin we optreden is veel groter dan Ede en omgeving, het strekt zich uit van Amsterdam tot Dieren en van Almere tot Culemborg. Dus neem gerust contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Voorbereiding

Wij nemen onze hele installatie mee, versterking voor het keyboard en een zanginstallatie. U zorgt voor een goed stroompunt en een mooie ruime plek, zodat we goed te zien zijn voor ons publiek.

Zon of regen

Wanneer we buiten optreden willen we graag iets wat de zon tegenhoudt of een plekje in de schaduw. Bij verwachtte regen een afdak boven ons hoofd om ons en de installatie te beschermen.

Voor meer informatie en/of boeken van een optreden kunt u bellen of mailen.

DuoHaagseHopjes(at)gmail.com

Telefoon:

Marijke: 06 47 12 64 14 of Fred : 06 13 84 64 16.

We hebben zelf ook veel plezier tijdens ons optreden.