Informatie

Doel

Het doel van ons optreden is de zon te laten schijnen, plezier en vrolijkheid te brengen, herinneringen op te roepen en samen met ons publiek een gezellige tijd te beleven.

Onze doelgroep

Zorginstellingen. Ouderen en senioren. Opvrolijken van koffieochtenden en buurthuisbijeenkomsten. Entertainen en inspelen op het publiek.

Duur optreden

Het live optreden duurt 2 x 45 minuten met een pauze tussen de sets.

In overleg zijn aanpassingen mogelijk, zoals een optreden van 3 x 30 minuten met 2 x een korte pauze tussen de sets.

Kosten

Vanaf 220 – 250 €

Onze optredens concentreren zich in de wijde omgeving van Ede/Scherpenzeel/Arnhem. Maar verdere reizen nemen we ook aan, dan worden er wel benzinekosten in rekening gebracht. 0,22 euro cent per kilometer.

Voorbereiding

Wij nemen onze installatie mee, versterking voor het keyboard en een zanginstallatie. U zorgt voor een goed stroompunt en een mooie ruime plek, zodat we goed te zien zijn voor ons publiek.

Zon of regen

Wanneer we buiten optreden willen we graag iets wat de zon tegenhoudt of een plekje in de schaduw. Bij verwachtte regen een afdak boven ons hoofd om ons en de installatie te beschermen.

Wachttijd

Wij hebben ongeveer een half uurtje nodig om op te bouwen. dan zijn we speelklaar. Als we langer dan een uur moeten wachten tussen opbouw en het optreden rekenen we wachtgeld van 50 euro.

Voor meer informatie en/of boeken van een optreden kunt u bellen of mailen.

DuoHaagseHopjes(at)gmail.com

Telefoon:

Marijke: 06 47 12 64 14 of Fred : 06 13 84 64 16.

We hebben zelf ook veel plezier tijdens ons optreden.