Reviews

De Gelderlander Gluren bij de Buren Bennekom 5 februari’24

“Muziek doet bewegen”

Het was er weer een gezellig optreden van de Haagse Hopjes  in verpleegtehuis De Biltse Hof.  Marijke en Fred brengen een huiselijke en mooie sfeer met hun optreden en weten de juiste en gevoelige snaren te raken bij onze bewoners. De bekende liedjes zijn een feest van herkenning en er wordt altijd enthousiast mee gezongen. We kijken uit naar de volgende keer.

M.v.M september 2023

‘Afgelopen donderdag kwamen Marijke en Fred voor de 3e keer naar De Componist, een klein woonzorgcentrum voor mensen met dementie. Liedjes die precies aansluiten en herkenbaar zijn voor de bewoners. Met nummers als: ‘kleine kokette Katinka’ en ‘ja, dat is Peter’ maken zij er elke keer een heel gezellige middag van.

Marijke is de smaakmaker, zij maakt contact, is uitnodigend en ziet vrolijk uit in haar kleurige kleding. Fred op de toetsen is de rust zelve en zorgt mooi voor de muzikale begeleiding.
Met de meezinger Mexicoooooo ging iedereen even helemaal los.
Er is genoten,
Dank Marijke en Fred’

M.G. augustus 2023

Fred en Marijke hebben al een paar maal opgetreden in ons verzorgingshuis. Ze brengen gezelligheid door hun vrolijke performance.  Duo Haagse Hopjes heeft ook veel beweeg- en meezingliedjes op hun repertoire. Er werd door de bewoners meegeklapt, gezwaaid en gestampt. Een waar feestje.

T.H. juli 2023

We vragen het Duo Haagse Hopjes snel weer! Alle nummers live gezongen, leuke aansprekende liedjes en goede begeleiding. Ze brengen hun eigen installatie en een prachtig keyboard mee. Geen omkijken naar én een leuke middag. Voor verzorgers en bewoners.

A. D. juni 2023

Wat een gezellige middag verzorgde dit duo in ons verzorgingshuis!  Met veel enthousiasme speelden zij liedjes van vroeger voor onze cliënten. We kijken alweer uit naar het volgende optreden. 

G.v.A. december 2022